2014-12-12 02:38:26• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma önnek kell a vezető szerepet vállalnia

Napi horoszkóp december 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénteken délután a Hold átlép a Szűz jegyébe: eljött a kemény munka, a felelősség, a terhek és az önként vállalt erőfeszítések ideje. Ilyenkor valószínűleg sokkal szerényebben él, mint máskor.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szervezzen olyan programot, ami leköti a figyelmét és szórakoztatja. A Hold ön mellett áll, és segíti, hogy azt tehesse, amihez a legtöbb kedvet érzi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold alkalmat ad önnek arra, hogy néhány dolgot tisztázhasson. Ez nem az a nap, amikor új feladatokat kellene elkezdenie, vagy fontos dolgokban kellene döntéseket hoznia, viszont végre foglalkozhat önmagával.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma koncentráljon arra, amit még el kell végeznie. A hatékonyság legyen a legfontosabb, most nem szabad halogatnia azt, amit fontosnak tart. A rohanásban se felejtse el, hogy nincs egyedül: bízzon a felsőbb hatalmakban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma önnek kell a vezető szerepet vállalnia, az emberek úgyis automatikusan a védőszárnyai alá bújnak, és követni fogják a tanácsait. Érezze ezt kitüntetésnek, és segítsen akinek csak tud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az Uránusz 150 fokos fényszöget vet az ön jegyére, és sarkítja a problémákat. Az alapvető dolgokról folytatott viták végtelenül el tudnak húzódni, makacsság dolgában ma mindenki az ön mestere lesz. Fogadja meg a közmondás tanácsát: „okos enged...”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne hajszolja magát egyik dologtól a másikig, időnként lazítson, hogy élvezni tudja azt, amit éppen csinál. Az Uránusz esélyt ad arra, hogy jobban megismerje a párját, feltéve, hogy hajlandó odafigyelni rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vénusz a Bak jegyében lehetőséget ad arra, hogy felfrissítse a tudását, melyben az olvasás, de akár egy televíziós kvízműsor is a segítségére lehet. Az este nem lesz túl kellemes, ne hagyja, hogy értelmetlen vitákba vonják be.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az olyan napokon, mint amilyen ez a mai, a legjobb amit tehet, ha úszik az árral. Engedje, hogy mások lelkesedése magával ragadja, így önnek is javulhat a hangulata. Este a Neptunusz könnyen összezavarhatja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Szűz jegyében jár, de szemben áll a Neptunusszal, ez pedig nem ad túl sok energiát: nem is kezdődhetne nehézkesebben a hét vége. Ha muszáj ma dolgoznia, estére ne tervezzen programot, inkább siessen haza pihenni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Nap és a Merkúr jól kapcsolódnak a Jupiterhez, ez pedig elevenné és lendületessé teszi mára. Ezzel együtt nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és mielőtt valami új dologba kezdene, tisztázza a régi félreértéseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma nehezére esik, hogy palástolja az érzelmeit, nem tud örömet mutatni a szomorúság helyett, bár azt sem tudja megmondani, hogy valójában mi is bántja. Jobb, ha ezzel nem is foglalkozik, egyszerűen próbálja túlélni a mai napot.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: